Friday, 22 July 2016

MERVE COSMETIC
Setahun,5 bulan usia MERVE cosmetics yg dibina sendirian oleh Pengasas iaitu @joyrevfa selepas beliau ditimpa dugaan yg hebat dari Allah swt. Allhamdulillah kini rezeki berpihak kepada beliau dimana jenama produk kosmetik MERVE yang berkonsepkan FAIRYTALES pertama di Malaysia telah menjadi kesayangan ramai orang. 

Dalam masa yg singkat saja, MERVE telah berjaya mendapat kepercayaan dan sokongan dari stokis , agent dan Dropshipper dari seluruh semenanjung malaysia, sabah dan serawak, brunei dan singapura di seluruh Malaysia.

 Begitu ramai rupanya followers MERVE yg jatuh cinta setiap kali keluarnya produk2 baru. Bukan saja kualiti, packaging & kandungan produk dijaga rapi malah imej produk juga turut dititikberatkan. Setiap hari pasti ada saja Creative Team MERVE upload poster-poster & video tentang produk di page sosial media official MERVE yang begitu menarik ramai orang untuk lebih mengenali produk ini. 

Siapa sangka produk hanya dicipta oleh seorang ibu tunggal berusia 29 tahun yg sendirian menjaga anak tunggalnya berumur 2 tahun ini mampu menghasilkan produk yg telah berjaya mencuri hati ramai orang bukan saja kaum melayu, cina & india yg menjadi consumer malah foreign pun ramai yg dtg ke Malaysia semata2 mencari produk MERVE ini. 

Disokong sepenuhnya oleh keluarga, partner & team MERVE yg mana menjadi sayap lebar kepada pengasas utk terbang lebih tinggi & maju pecut kehadapan dengan menghasilkan produk yg lebih bermutu tinggi kegunaan harian rakyat Malaysia & sememangnya misi MERVE ingin dikenali ke peringkat Antarabangsa. 

Syarikat MERVE Group Holdings Berhad / MERVE Skin Health Sdn Bhd adalah syarikat yang amat mematuhi undang2 dgn membayar GST & Tax. Dengan pelan management & kewangan yang amat kukuh, MERVE akan lebih berusaha utk lebih dikenali & mengeluarkan lebih banyak produk setiap 3 bulan. 

Syukur kini MERVE telah berjaya mengeluarkan 6 produk dan mempunyai HeadOffice & Warehouse yg direka khas sendiri oleh Pengasas & partner beliau. MERVE berhasrat ingin berkongsi rezeki dengan lebih ramai wanita khususnya ibu2 tunggal, OKU atau yg kurang berkemampuan. 

MERVE juga dalam proses memasang Billboard sebanyak 30 buah di setiap negeri seluruh Malaysia. Insyallah mimpi bakal menjadi kenyataan dengan mempunyai butik2 MERVE cosmetic di setiap shopping mall seluruh Malaysia & ASIA. Aminnn..!! Doakan kejayaan MERVE sampai bila2.. Wahai Wanita, Wujudkan lah impian anda walau ianya nampak mustahil.. 

MERVE Group Holdings Berhas
MERVE Skin Health Sdn Bhd

Antara Produk Merve Cosmetic ialah:

🌼 Gorgeous Juice- Minuman kesihatan & kecantikan berasaskan Sunnah🌼Merve Full Couverage Foundation - Foundation berasaskan super fruit


🌼 Fairy Tear Potion -Multivitamin primer serum 


🌼 🆕🆕 Perfect Matte Powder - Two Way Cake 
&
Illusion Creamy Concealer - Dark spot EraserCik Ela authorized agen Merve. Boleh dapatkan dari Cik Ela ye..👸👸

📲📲📲📲📲
Whatsapp
010-7074662
IG: flawless_putih_glowing
FB: rzillahari

No comments:

Post a Comment